fredag 8 maj 2009

Nu är det ljuvligt med den nya grönskan!!!

jag gjorde ett blomsterstöd av kornellkvistar en dag när det regnade, skulle behöva stora snygga till pionerna oxå , men det blir så bökigt att göra själv , är det nån som har nåt bra tips på pionstöd.
Det verkar som om det hjälper med Myrr mot liljebaggen!!!jag pudrade på häromdan och än har jag inte hittat nån, håller tummarna...
Måbär är en bra häcksort, som får ersätta buxbom här uppe hos oss, jag använder den som rumsavdelare bla.I bakgrunden syns Voxnan, älven som gör att jag har tillgång till vatten hela sommaren , vi på gatan har en gemensam pumpanläggning, toppen!
Ha en skön Helg i solen!
Kram "Tilde"

5 kommentarer:

Elins tittskåp sa...

Vilken bra idé att ta kvistarna av kornellen, det blev ju jättesnyggt. Behöver också snygga stöd till mina pioner, som jag bara ökar på för varje sommar, du kan ju tipsa mej om du får några bra förslag.

Är lite rosköpsugen också, har du några bra rosentips för en som inte älskar att jaga löss eller vill sköta rosorna som ett skötebarn, några robusta och växtvilliga, gärna med fyllda rosor och doft.

Kramar och ha det gott i trädgården till helgen för det ska jag ha. Birgitta

Mia sa...

Inspirerande och härlig blogg du har, hit kommer jag snart igen!

Trevlig helg!
Kram Mia

NinaH sa...

Fint litet växtstöd du gjort. För Pioner finns ju de där metallringarna på ställning. Men du kanske ville ha nå´t mer "fantasifullt"?...
Vad fint med Måbärs-häck!

Lilla Huset sa...

Den blev jättefin, blomstödet. Passar så fint till den härligt blå penséen. Ha en skön dag!/Merja

Fia sa...

Å Myrr det får jag också prova mot de röda rackarna på liljorna. Vi håller tummarna.
Ha en bra dag
Fia