onsdag 13 maj 2009

Födelsedag...och resa till Göteborg

Nu åker jag till Göteborg över helgen, den här gången ska jag inte glömma kameran hemma. vi ska förståss bla. till botaniska
Jag läste i en inredningstidning , att nu ska vi ha rostiga grejor i trädgården och inne oxå, så jag rotade fram lite "gammalt", fynd jag gjort på auktioner.
Så glad jag blev , när en väninna kom med den här söta ogräsvagnen åt mig i födelsedagspresent, hon tycker den är roligare än min skottkärra och det tycker jag oxå!
Ha en Skön Helg
Kram "Tilde"

4 kommentarer:

Karin A sa...

Grattis på födelsedagen (eller i efterhand!)! Kul att ni ska åka till Göteborg igen. :) Botaniska får du ju inte missa, liksom ett besök på Atmosphere (som ju ligger vid Linnéplatsen, nära botaniska mao). Mysigaste stället för fika i Hagaområdet är Biscuit! Så sött! :) Ha en trevlig resa...

Kram Karin

Elins tittskåp sa...

Vilken fin trädgårdskorg och på hjul dessutom, mycket praktiskt och bra. Härliga rostiga grejor du har, sånt gillar jag hihi, med tanke på dagens inlägg hos mej.

Grattis så mycket på födelsedagen nu och ha det så jättetrevligt i Göteborg. Kramar Birgitta

NinaH sa...

Grattis!!!
Och sicken härlig ogräsvagn du fått!
Och vilka fina saker/loppisynd du hade i dina gömmor!
Ha det så trevligt i Götet!

Viveka på Humlebacken sa...

Hej
Nu är det dags för avslutning i vårteckensutmaningen. På måndag kör vi Grand Final och jag kommer att lägga ut allas adresser i ett inlägg och uppmana folk att gå runt och titta på finalen. Det vore jättekul om du ville göra ett avslutningsinlägg och visa hur långt våren har kommit hos dig!
Kram
Viveka på Humlebacken