söndag 27 mars 2011

Spaning från trädgårdsmässan i Älvsjö

Mässan iår tycker jag inte var lika imponerande som fjolårets, inte samma "sommarkänsla

6 kommentarer:

Inger sa...

Härligt glada bilder:)

Madame C sa...

Hej Elisabeth,
Vad kul det var att träffas i lördags! Alldeles för kort, men det är mycket som ska hinnas med en mässdag. Extra kul att få lära känna en, för mig, ny blogg, även om du måste ha varit en given veteran bland oss andra! Nu har jag lagt upp dig på min länklista så jag inte missar fler av dina fina inlägg.

Håller med om att mässan inte var riktigt lika storslagen i år. Men inspiration kom jag hem med så det räcker och blir över:)

Ha det gott,
Charlotta
Cesars trädgård

Annika Christensen sa...

Hej Elisabeth

Vad kul och ses även om det bara var en snabbis.
Jag tyckte mässan kändes mindre iår men de sägs att de var fler utställare än förra året.
Jag hann inte se allt men det mesta finns ju ute på bloggarna.
Nu skall jag titta runt hos dig
Annika

Anonym sa...

Vilken trevlig och mysig blogg du har!

Vi på Liseberg gillar din blogg jättemycket och vill flagga för våra trädgårdsdagar som sker varje år i maj. Det är Västsveriges största trädgårdsmässa med över 100 utställare, allt från Snigelbaren till Svenssons i Lammhult. Det erbjuds kurs i blomsterbindning och pilflätning. Du får möjlighet till att prata, få inspiration och goda råd av trädgårdsexperter och passa på och njut av den färgsprakande blomsterprakten.

Vi kommer även att arrangera ett event/bloggmingel under invigningen 6 maj dit du självklart kommer få en inbjudan men vi behöver din mailadress. Du är välkommen att ta med dig familjen som kan få uppleva Lisebergs Nöjespark om de inte har samma intresse för trädgård som du. Liseberg ger familjen fri entré och åkpass.

Bifogar lite information kring trädgårdsdagarna och besök gärna hemsidan: http://liseberg.se/sv/hem/Nojesparken/Tradgard-och-kultur/Tradgardsdagarna/ och vi uppskattar om vi kan bli omskrivna på din blogg.

Har du några frågor får du mer än gärna kontakta mig.

Vänlig Hälsning
Johanna

johanna.olausson@liseberg.se

Birgitta sa...

Fina bilder och rosorna var ju fantastiska. Synd att mässan inte var så rolig iår. Men inspirationen till trädgården får vi hoppas att den kommer ändå. Kramar Birgitta.

Spirande grönt - sa...

Kul att hitta till en ny bloggbekantskap! Och skoj med bloggträff, även om man inte hann prata med alla så länge som man hade velat.

Go´kväll,
Rebecca