torsdag 27 augusti 2009

Slut på sommaren?? Nej..

Idag har det varit en underbar dag, vi har gjort en trevlig utflykt med gamla vänner ätit skrattat och bla. besökt den lilla söta fiskehamnen Gåsholmen utanför Gävle. Jag ville plocka Havtornsbär, dom fanns där men ute på öarna, vill ha....det blev en åktur på havet i fiskebåten , men ingen bärplockning.
Kramis alla
och ha en skön HELG!
"Tilde"

4 kommentarer:

Elins tittskåp sa...

Du verkar vara ute på en hel del trevligheter så här i sommaren sista skälvande minut. Det kan vara jättefint så här slutet av sommaren, milt väder och vackra färger.

Kul att du såg utställningen i Sundborn, synd att ni inte tog svängen förbi mej, men det får väl bli en annan gång.

Söta gullebarnbarn, kul att få se dem på bild. Mormorstiden är för härlig. Varma kramar från Birgitta.

NinaH sa...

Synd på uteblivna bärplockningen förstås ... men oh så skönt ni verkar haft det!! Uhm - jag kan känna doften från båten & havet!
Vilka söta barnbarn du har på bild till höger också!;-)

Cyrene M Waern sa...

Så vackert det ser ut! Havtorsbär: mums!! Har ätit ljuvlig sorbet gjord på dem!
/Cyrene

Lotta-livets väv sa...

Vilka helt underbara bilder du tagit i Skåne. Inte är sommaren slut än....de har lovat sommarvärme i spetember, iaf läste jag det på en löpsedel och den är väl sann, eller????? Synd att bärplockningne gick om intet. Ser fram emot måååånga trädgårdsbilder. Mina intressen är många och spretiga och att titta på vackra trädgårdsbilder vill jag gärna göra.
Tack för din gulliga kommentar hos mig...och visst är det helt sagolikt underbart att få vara mormor. Jag trodde inte det, innan...jag trodde att alla bara var riktigt fåniga....ack så fel jag hade *fniss, fniss*