måndag 27 april 2009

Så här ser det ut i inneväxthuset.. jag vet inte om jag ska börja plocka upp dom till uterummet än, det är ju kallt på nätterna och då måste jag plocka dom fram o tillbaka,har ingen lust..dom får bo nere i "växthuset" ett tag till.
Här har det nog blivit lite "fel" jag köpte några pionrötter på trädgårdsmässan och dom ser ut så här nu nere i mitt inneväxthus i fd. bastun.....
Jag vattnar och gödslar...
Är det nån som vet varför några av mina tomatplantor ser ut så här
dom största faktiskt
som har knoppar oxå redan, det är den nya omskrivna sorten hundreds and tousends från Rara växter.
Kram på er alla glada bloggare
Ha en skön vecka i solen
Jag åker till Stockholm
Kram "Tilde"

4 kommentarer:

NinaH sa...

Lyllos som har ett inneväxthus!! Jag har så länge önskat mig en sån där plats för sådder - med extraljus men andra bara stjäl källarens utrymmen för mig!!;-)
Kan inte bara tomaterna få komma upp? För jag tror att det du ser på dem beror på att de vill ha ljus.... och större plats för sina rötter. Skulle nog helst vilja stå i frijord eller hinkar. Du får säkert fler råd.....

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Hejsan Tilde!
Ser härligt ut med all grönska!
Tack för tipset om fonten. Nu har jag laddat hem den och hur jag än kämpar så lyckas jag inte hitta hur man lägger in den i Word, har du några tips där också? Den ligger just nu i en mapp under dokument...jag har försökt dra den till Word och även hittar någonstans i Word där man importerar fontar, men icke! Känns som 1000 frågor, men jag blir så frustrerad när jag inte reder det själv! :o)
Hoppas du får det bra i Stockholm,
kram lydia

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Hej igen Tilde!
Vill bara berätta hur jag fick in fonten i Word:
Stäng alla Windows-program.
Kontrollpanel; Utseende & teman.
Teckensnitt, sen kopierade jag filerna med fonten och klistrade in där. Sen var det bara till o öppna Word och välja den fonten, så fanns den där.
Lycka till,
Lydia

Elins tittskåp sa...

Du har fullt liv i bastun kan jag se, vad härligt med allt växande, men inget kul om det blir trötta växter. Jag tror också att det kan vara som Nina säger att de behöver komma upp och se ljus och lite luft, du får härda dem lite nu när det ska bli varmt och skönt i helgen, men ställ dem inte i solen för då blir de brända och får fläckar.

Nu blir det fullt upp framöver i trädgården så det blir nog svårt att ta en tripp uppöver just nu, men sommaren är lång....Kramar och ha en skön helg. Birgitta