onsdag 4 mars 2009

Rosendrömmar i snövädret

Det här är Minett en gammal buskros , tyvärr vill den gärna mögla om det är dåligt väder.
En rosfavorit mme Hardy, jag vill gärna ha en Nevada ocksåden med stora vita enkla blommor, jag måste nog plantera en sån . Men imorgon åker jag iaf.till Stockholm och går på trädgårdsmässan i Kista, jag tar med kameran,det ska bli spännande och se hur den mässan är , jag återkommer med rapport. Ha en skön helg ni oxå Kram "Tilde" Elisabet

6 kommentarer:

Anonym sa...

Trevligt med en ny bekantskap! Har min pappa boende i Hälsingland, så det kan vara kul att titta in hos dig och se hur långt våren kommit där uppe!
Ha det så trevligt på trädgårdsmässan!
Växthusmadam

Karin sa...

Det är verkligen två underbart trevliga rosor. Vilken tur att du kikade in till mig, så att jag har din bloggadress (lägger till dig på bloggkoll så att jag inte missar nya inlägg).

Hoppas mässan bjuder på mycket trevligt! Kram Karin

Birgitta sa...

Jag får nog ta mej ett snack med dej ang rosor och vad man ska ha i sin trädgård, den vita rosen var vacker. Och vad härligt att få åka på trädgårdmässa,hoppas på mycket bilder därifrån. Ha det gott, kramar Birgitta

Poppins sa...

Mme Hardy gillar jag också. Hennes vännina Plantier är också en vacker vit ros, hon bor i vår trädgård. :)

Änglahem sa...

Du är tillbaks!! Vad roligt! och Välkommen är du ska du veta! Har tänkt på dig imellanåt...så det var ju kul att du beslutade dig för att återvända! Trädgårdsblogg, vad härligt...jag hänger helt klart med på resan här framöver. Till Sthlm blir det ju liiite svårt att hänga med till*fniss*, men ser framemot att få se bilder därifrån!

Hoppas att resan blir till belåtenhet!

Kramar, Ulrika

Lillebeth sa...

Absolut! Köp en Nevada. En av mina stora favoriter. Ja, Minette kan vara svår. Jag vet någon som ställer ut ett paraply över henne när regn nalkas.